top of page

Om oss

Tomas Granehag

Tomas Granehag

Regissör

Skådespelare

Projektansvarig

- från Haninge utanför Stockholm. Har arbetat med scenkonst i över 25 år. Till vardags arbetar Tomas som bibliotekarie men till största delen av sitt arbetsliv har han varit verksam som manusförfattare, skådespelare, regissör och teaterlärare.

Följ oss på

  • Instagram
  • Facebook
Iréne Granehag

Irene
Granehag

Skådespelare

Musikansvarig

Projektledare

- född på Frösön och uppvuxen i Järpen, är utbildad på bl.a. Balettakademien och Högskolan för Scen och Musik i Göteborg. Under åren har hon arbetat som skådespelare och musikalartist på många av landets stora scener. Oscarsteatern, Stockholms stadsteater, Östgötateatern, Säffleoperan, Nöjesteatern i Malmö för att nämna några. Hon är också väl bekant med Astrids berättelser efter ett antal säsonger på Astrid Lindgrens Värld i Vimmerby. 

Anders Axelsson

Anders
Axelsson

Regissör

PR ansvarig

Skådespelare

- bypojken från Vessigebro i Halland som flyttade till Stockholm för att förverkliga sin stora dröm. Han har medverkat i bl.a. Kanal 5's humorprogram Partaj, spelat Dödsdansen på Strindbergs Intima Teater och i SVT's dramakomediserie Falkenberg Forever. 2019 spelade han drängen Alfred i Tomas Granehags uppsättning av Emil i Lönneberga.

bottom of page