top of page

Om oss

Irene_hemsida.png

Irene
Granehag

Skådespelare

Musikansvarig

Projektledare

- född på Frösön och uppvuxen i Järpen, är utbildad på bl.a. Balettakademien och Högskolan för Scen och Musik i Göteborg. Under åren har hon arbetat som skådespelare och musikalartist på många av landets stora scener. Oscarsteatern, Stockholms stadsteater, Östgötateatern, Säffleoperan, Nöjesteatern i Malmö för att nämna några. Hon är också väl bekant med Astrids berättelser efter ett antal säsonger på Astrid Lindgrens Värld i Vimmerby. 

Anders_hemsida.png

Anders
Axelsson

Regissör

PR ansvarig

Skådespelare

- bypojken från Vessigebro i Halland som flyttade till Stockholm för att förverkliga sin stora dröm. Han har medverkat i bl.a. Kanal 5's humorprogram Partaj, spelat Dödsdansen på Strindbergs Intima Teater och i SVT's dramakomediserie Falkenberg Forever. 2019 spelade han drängen Alfred i Tomas Granehags uppsättning av Emil i Lönneberga.

Anna_hemisda.png

Anna

Samil

Skådespelare

Produktion

- Ö-viksbon som flyttade till Stockholm 1995 och började på Calle Flygares Teaterskola.
Anna har arbetat som skådespelare i 25 år, med bl. a barn- och familjeföreställningar, revyer och farser på scener runt om i Sverige. Varvar skådespeleriet med jobbet som dramapedagog. Anna gör även röster för reklam i radio och TV samt inläsning av instruktion- och informationsfilmer.

Följ oss på

  • Instagram
  • Facebook
Tomas_hemsida.png

Tomas Granehag

Regissör

Skådespelare

Projektansvarig

- från Haninge utanför Stockholm. Har arbetat med scenkonst i över 25 år. Till vardags arbetar Tomas som bibliotekarie men till största delen av sitt arbetsliv har han varit verksam som manusförfattare, skådespelare, regissör och teaterlärare.

bottom of page