Om oss

CV Bild_edited.jpg

Tomas Granehag

Skådespelare

Projektansvarig

- från Haninge utanför Stockholm. Har arbetat med scenkonst i över 25 år. Till vardags arbetar Tomas som bibliotekarie men till största delen av sitt arbetsliv har han varit verksam som manusförfattare, skådespelare, regissör och teaterlärare.

Irene foto_edited.jpg

Irene
Granehag

Skådespelare

Musikansvarig

Projektledare

- född på Frösön och uppvuxen i Järpen, är utbildad på bl.a. Balettakademien och Högskolan för Scen och Musik i Göteborg. Under åren har hon arbetat som skådespelare och musikalartist på många av landets stora scener. Oscarsteatern, Stockholms stadsteater, Östgötateatern, Säffleoperan, Nöjesteatern i Malmö för att nämna några. Hon är också väl bekant med Astrids berättelser efter ett antal säsonger på Astrid Lindgrens Värld i Vimmerby. 

53514148_2309749255977612_64453032575510

Anders
Axelsson

Regissör

PR ansvarig

Skådespelare

- bypojken från Vessigebro i Halland som flyttade till Stockholm för att förverkliga sin stora dröm. Han har medverkat i bl.a. Kanal 5's humorprogram Partaj, spelat Dödsdansen på Strindbergs Intima Teater och i SVT's dramakomediserie Falkenberg Forever. 2019 spelade han drängen Alfred i Tomas Granehags uppsättning av Emil i Lönneberga.

thumbnail_edited.jpg

Sofia 
Nordström

Skådespelare

Sångansvarig

Projektledare

- skådespelare och musikalartist sedan snart 25 år tillbaka. 
Uppvuxen i Dalarna men numera bosatt i Hässelby Villastad, Stockholm.
Hon har varit verksam både på scener och i TV, i Sverige och utomlands. Drivit egen teater med fokus på barn och ungdomar, producerar egna föreställningar som turnerar runt om i Sverige,  driver eget företag och föreläser för chefer och ledare i kommunikation och samtalsteknik. Har gedigen erfarenhet av Astrid Lindgrens berättelser efter flera år som skådespelare vid Astrid Lindgrens Värld i Vimmerby.